Airbag

Öva på dina färdigheter på trampolinen eller kasta dig rakt ut från avsatsen och landa i vår enorma airbag, en 40 m2 stor kudde av luft som fångar dig lika säkert, och skönt, varje gång.

Foam Activity Area

Här hittar du fem aktiviteter i skumgummigropen som kan göras för sig eller tillsammans som en hinderbana. Utmana dina kompisar på Hang Tough, Climbing Towers, Slack Line, Stepping Stones och Battle Beam!

Interactive Wall

Här kan du öva upp, eller briljera med, din koordinationsförmåga samtidigt som du ska hoppa på trampolinen. Snabbt. Utmana dina vänner eller kollegor och klättra på topplistan.

Jumping Area

Välkommen till ett hav av 25 sammankopplade trampoliner i olika storlekar. Hoppa högt eller långt, träna volter eller lek, här har både nybörjare och erfarna hoppare kul på hög höjd tillsammans.

Multisport Arena

Fotboll, Volleyboll eller Dodgeball, spökboll, spelas här på ett air-track golv i lag upp till sex spelare. Det är den optimala arenan för företaget, femkampen eller att utmana dina kompisar.

Ninja Course

Har du vad som krävs för vår Ninja Course? Ta dig på snabbast möjliga tiden från start till mål. På vägen möts du av hinder som stepping stones, ringar, hanging doors, leap of faith och cargo net. Det kommer vara en utmaning även den tuffaste ninjan i stan!

Parkour

I vår parkourpark kan du träna parkour bland boxar, väggar, pelare och räcken oavsett vilken nivå du är på. Har du aldrig testat finns det nybörjarkurser och vill du finslipa din teknik finns det kurser för dig med.

Slam dunk

Nu kan du äntligen dunka som Jordan. Våra trampoliner ger dig tillräckligt med höjd för att nå dina drömmar, och basketkorgen. Gör upp med lagkamrater och vänner i Slam Dunk, vem är egentligen bäst?

Tumbling Track

Här kan du finslipa på dina längor och sätta envisa trick med lite extra skjuts upp i luften.

Wall Run

Här glömmer vi allt vad tyngdlagar heter och springer bokstavligen talat på väggarna. Det är bara att studsa på trampolinen och springa rakt upp. De redan avancerade actionhjältarna kan här göra volter upp och ner för väggen.